lørdag den 11. august 2012

Fra Kalvehale til Vordingborg

Dagen startede med morgengrødsbebseorgie i strålende sommersol.



Med grødmonsteret vel-aftørret  deltog vi i årets havnefest om formiddagen - en meget stille og rolig havnefest med en pølsevogn, et stks sildebord med fadølsbod, og to borde som udgjorde et loppemarked, hvor Susanne fandt et par blue suede shoes - (de gik ret godt til vores nye Elvis Kylling), og Anker fik sin første bog om bondegårdens dyr.


Så var vi klar til dagens sejlads, men først skulle mor og far lige efterligne hvordan Bebseflexen ser ud når han har sin sut i flaben, men vi blev trumfet af Flexen, der lige ville efterligne, hvordan mor og far ser ud om morgenen:



det her er så meget jer om morgenen, mor og far


Vi var næsten flyvende fra Kalvehale til Vordingborg, hvor den nordøstlige vind var helt perfekt til læns/agten for tværs. Så vi sejlede afsted for fuld butterfly, men efter et stykke tid kiggede vi på hinanden og vovede pelsen - og op røg spileren for allerførste gang - og så kom der virkelig gang i Ama'r Krokodillen - vi fløj fra sølle 1,5 knob op på 3 knob og da vinden tog en smule til i løbet af en times tid var vi helt oppe at sejle 5 knob for næsten ingen vind. Derfor lykkedes det os, for nok første gang i Amar Krokodillens historie at sejle fra andre og hurtigere både, det var den rene optur og lidt ligesom at flyve med en meget stor drage. Og smukt så det også ud.



Anker vågnede fra sin skønhedssøvn nede i kahytten, og han ville også være med, der hvor det skete, så han kom i bæreselen og var kaptain Anker, som hjalp mor og far med at sejle med den flotte spiler.

 

Vel nået til Vordingborg synes Kaptain Hau lige, at hun skulle afprøve vandkvaliteten i havnen på egen krop, så PLASK! op kravlede et stks våd vandged, som var skvattet i ledningen oppe på broen, da hun gik fra borde. Avs for et knubs der kom på skinnebenet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar