onsdag den 8. august 2012

Køge lumske-bugt

Hele natten har der været en kraftig vind, så Krokodillen har været en fantastisk ambient lydinstallation med syngende faldreb og vilkårlig plasken mod siderne.

Anker insisterede på at stå op kl. 8.30 så ham og far ordnede morgentoilette, fik risgrød med sveskemos og en god stor kop kaffe, og drog ud i byen med højt morgenhumør mens Susanne-sovetryne kunne få sin velfortjente morgenfred.


Henover eftermiddagen fik vi skåret nye sejlpinde til og syet dem ind i storsejlet, samt lavet en bedre rebning så 'dillen var klar til dagens strabadser.















Kursen var sat mod Bøgeskov havn ved udkanten af Køge bugt. En tur på 16,2 sømil. Vinden var sat mellem 5-10 m/s fra sydvest, så det så rigtig fint ud.

Køge bugt var som tidligere erfaret en lunefuld affære, så da vi var kommet et stykke syd for Amager begyndte store bølger at komme ind fra siden (større end DMI's 0,5-1 meters prognose!).


Vi havde dog meget bedre styr på sagerne end dagen forinden, så vi skød mellem 5-7 knob med de 2 frimærker vi havde hejst. En del høje søer og et lille tis-eventyr gav lidt ekstra kolorit på bølgen blå.








Bebseflex-o-meteret startede på sovning, gik over til alene-hygge i forkahytten, derfra til opmærksomhed kræves, og til sidst en utilfreds hylen over at være overladt til sig selv mens mor og far fik 'dillen sikkert i havn.





Vi ankom til Bøgeskov kl 20 efter godt 3 timers sejlads og lagde til ved en meget hyggelig lille havn med udsigt til badestrand og løvskov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar