søndag den 17. juli 2011

Nyt fra Ogginoggerne i Yby

Yby-Yby. Søn, d. 17. juli. Vind kl 10: 9-10 m/s Bølger: Meget høje!!! Vind kl. 22: 2-3 m/s og regn.

Så har vi været fanget i Yby hele dagen. I formiddags mente vi begge at vi da sagtens kunne nå en 20-25 sømil idag op mod Simrishamn, men vi måtte vende om, da vi var kommet et lille stykke uden for Ystad Havn, da bølgerne var temmeligt skrækindjagende høje og kom fra stik syd = den helt forkerte retning i forhold til den kurs vi skulle stikke østpå.

Så vi har kigget lidt nærmere på Ybyen, som faktisk er meget hyggelig når man kommer lidt væk fra den selvlysende hundelort på havnen, og vi har provianteret en masse og sovet middagslur og badet i iskolde Østersøen.

Her til aften har Mads skiftet petroleum på komfuret og efterfølgende startet sin egen lille Ring of Fire i Ama'r Krokodillens køkken. Nu har de fine vægge og loftet i køkkenet altså fået en mystisk lysegrå farve over det hele, trods en hel del skruben og skuren. Imorgen går vi derfor i dom svenska innkjöbs-biksen og hitter något rënsnings-mitel met dom jätte-hämske kemi inneni. Derudover skal vi ind og kigge i en anbefalet genbrugs-skibs udrustningsbiks, som Sus har fået anbefalet af hendes kollega, Thorkild (der forresten også er herovre på sejlerferie)


Godnat herifran!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar