lørdag den 16. juli 2011

Sol over Østersøen

17 juli. 56 sømil.

Skåre-Ystad. Vind: v-sv-s, 5-8 m/sek.



Endelig, den første dag med dejligt solskin. Vi har idag sejlet fra Skåre til Ystad, herefter kaldet Yby (!), en tur på ca. 25 sømil. Dejlig vind med høj sol og store, bløde Østersø bølger. Sus har opgraderet vores sejler-kæreste hatte, så vi ikke skal lave flere hat-over-bord (HOB) manøvrer.






Mads går yderligere amok i lydoptagelser fra div. placeringer i Ama'r Krokodillen, og Sus har fundet ud af at bruge Ama'r Krokodillen som en slags blæse/strenge-instument ved at holde den i vinden så eks. bomstangs-linen begynder at svinge i bestemte frekvenser.





SVEDIGT!!!

Vi har lavet et semi-automatisk styresystem vha. reb, og Mads fabler om et byggeprojekt med nogle motorer, der skal styres via input fra et kompas. Den er nok lavet den dims, som kan det, men hvem siger den dybe tallerken kun blev opfundet en gang (?)

Da vi ankom til Yby var der proppet og den eneste plads vi kunne finde var lige op af den restaurent hvor de havde hyret en irsk-pub singer-songwriter til at underholde. Andet godt at sige om Yby er, at den meget høje industribygning, som kan ses overalt på havnen har en selvlysende hundelort som logo i toppen af det højeste tårn........her gemmer sig sikkert en historie om noget med kerneværdier og medarbejderindflydelse.

Vi har allerede tilbagelagt ca. 1/3 af ud-turen, så der bliver sikkert masser af tid til at gå på opdagelse i skærgården når vi kommer dertil. Imorgen står den (vistnok) på en dukkert i vandet v. stranden, der ligger på den anden side af vores mole, hurtig morgenmad, og så videre mod Simrishamn eller så langt som vi kan komme.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar