lørdag den 23. juli 2011

Things to do in Tejn

Tejn - Tejn , 0 sømil.




Well, det blev så til et par dage eller 2 i Tejn. Bornholm har så små havne ifht. de utroligt mange både der ligger til herovre...



...og vejret har ikke været med os, så vi er simpelthen blevet liggende i Tejn Havn og tager nok herfra tilbage over Østersøen på mandag, hvor det ser ud til at blive godt sejlervejr igen.




Så hvad gør man så? Vi har inspiceret nordbornholm på tandem og sidenhen et par almindelige cykler da tandem'en blev for tung. Gudhjem er fantastisk og der er blevet spist masser af fiskemamse. Guffeliguf!

 

Idag har det regnet og regnet og blæst en hel pelikan. Mads har været i Allinge og hente fikseting til båden. Vi har spist pandekager med Bornholmske selvplukkede hindbær. Om aftenen var vi i Gudhjems lille hyggelige biograf og se Harry Potter i 3D med nogle meget funky briller.



I morgen skal vi besøge Mads' ven, Kim Propel, der flyttede herover sidste år på en gård med sin kæreste, Rie, og deres kommende lille bebs, Svale. Men så er det vist også på tide at vende snuden hjemad. Det murrer i knoglerne efter at komme til søs igen snart og vi er snart ved at miste den velkendte landsyge, hvor man bliver svimmel på land fordi der ikke hele tiden er en lille smule gyngen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar